Aloe Vera

ILOA JA TERVEYTTÄ VUOTEEN 2021!

ALOE VERA GEL -JUOMA JA UPEAT ALOE VERA -POHJAISET IHONHOITOTUOTTEET

Suosituin tuotteemme on Aloe Vera Gel -juoma. Foreverin aloe vera on puhtaasti viljelty omilla pelloillamme. Aloe Vera Gel -juomamme on niin lähellä alkuperäistä aloe vera -kasvia kuin mahdollista, joten saat siitä parhaat mahdolliset hyödyt. 

Voit todeta aloe veran hyvät vaikutukset kokeilemalla itse. Uutena asiakkaanani saat kolmen kuukauden tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Jos ostat kolme tölkkiä kerralla, annan sinulle kaupan päälle upean hammastahnamme.

Helpoimmin saat lisätietoja ja teet tilauksen soittamalla minulle 050 528 6465 tai lähettämällä sähköpostia leila(a)hampaala.fi. Voit myös kirjautua sivulle ja tehdä tilauksen nettikaupan kautta. Toimipisteeni on Helsingin Arabianrannassa; jos asut muualla Suomessa, eikä Etsi jälleenmyyjä -välilehdeltä löydy myyjää läheltäsi, ota minuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. 

Meillä on Aloe Vera -juoman lisäksi laaja valikoima lisäravinteita ja aloe vera -pohjaisia ihonhoitotuotteita. Tutustu niihin Tuotteet-välilehdellä. Voit myös katsoa lyhyitä tuotevideoita youtube-kanavaltani https://www.youtube.com/user/aloehelsinki/videos

Voi hyvin!

Leila Hampaala

Sivut on päivitetty 8.2.2021