Jälleenmyyjäksi?

TIEDÄTKÖ MIKÄ SUSTA TULEE ISONA? 

Meistä kaikista tulee isona eläkeläisiä !! :) :) Mitä nuorempana aloitat Forever-yrittäjän uran, sitä aikaisemmin voit "jäädä eläkkeelle".

Vuoden 2021 teemani on: Tuplaa tulosi ja varaudu hyvissä ajoin siihen, että eläkkeellä elintasosi ei laske tai että ylipäätään voit jäädä eläkkeelle. Raha ei tuo onnea, mutta se tekee elämästä huomattavasti mukavampaa. 

Sovi puhelinpalaveri kanssani, niin saat lisätietoa, joka ei tietenkään velvoita sinua mihinkään. Jos rekisteröidyt Foreveriin, saat myös sen jälkeen vapaasti valita, haluatko vain tilata tuotteita edullisesti omaan käyttöösi, haluatko pientä lisätuloa - vai paljon enemmän.

Saat ilmaisen valmennuksen (tällä hetkellä koulutuksemme ovat verkossa), kivoja kollegoita ja mukavaa yhteisöllisyyttä sekä taas jossakin vaiheessa tulevaisuudessa myös hauskoja ja kehittäviä koulutusmatkoja. Kaikissa tapauksissa voit vain voittaa. Olet lämpimimmin tervetullut joukkoomme :) 

Lyhyesti rekisteröitymisestä: Pyytäessäsi lähetän sähköpostiisi rekisteröitymislinkin. Kun olet rekisteröitynyt ja haluat tehdä ensimmäisen tilauksesi, alennuksesi asiakashinnoista on noin 5 %. Voit valita, noudatko paketin PostNordin noutopisteestä vai tilaatko tuotteet suoraan kotiisi. Alennuksesi nousee pysyvästi 5 %:sta 30 %:iin, jos tilauksesi arvo (tai kahden kuukauden sisällä useamman tilauksesi yhteenlaskettu arvo - toisen tilauksesi rahti on ilmainen) saavuttaa 2 cc-pistettä. Jokainen Foreverin tuote on cc-pisteytetty. Esim. Aloe Vera Gel -juoman pistearvo on 0,101 cc-pistettä. Pisteytys perustuu tuotteiden hintoihin ja toimii ikään kuin yrityksen sisäisenä valuuttana, jotta ympäri maailman eri valuutoilla tilaavat ovat tasavertaisessa asemassa.  Verkkokaupan sivu päivittää koko ajan automaattisesti tilauksesi pistearvoa, sinun ei tarvitse sitä itse laskea. Edullisin tapa saavuttaa heti 2 cc-pistettä on tilata ns. aloituspakkaus, jonka hinta on 414,84 euroa plus rahtikulut. Voit testailla sivuilla eri vaihtoehtoja, tilaus lähtee eteen päin vasta kun se on maksettu. Apua ja lisätietoa saat soittamalla minulle. 

Voi hyvin!

Leila

p. 050 528 6465, leila(a)hampaala.fi