Jälleenmyyjäksi?

TIEDÄTKÖ MIKÄ SUSTA TULEE ISONA? 

Meistä kaikista tulee isona eläkeläisiä !!

Vuoden 2019 teemani on: Tuplaa tulosi ja varaudu hyvissä ajoin siihen, että eläkkeellä elintasosi ei laske. Raha ei tuo onnea, mutta se tekee elämästä huomattavasti mukavampaa. 

Sovi tapaaminen tai puhelinpalaveri kanssani, saat lisätietoa eikä se velvoita sinua mihinkään. Jos haluat rekisteröityä, saat myös sen jälkeen vapaasti valita, haluatko vain tilata tuotteita edullisesti omaan käyttöön, haluatko lisätuloja vai haluatko oikeasti saada enemmän ja tuplata tulosi.

Saat ilmaisen valmennuksen, kivoja kollegoita ja mukavaa yhteisöllisyyttä sekä hauskoja ja kehittäviä koulutusmatkoja. Kaikissa tapauksissa voit vain voittaa. Olet lämpimimmin tervetullut joukkoomme :) 

Voi hyvin!

Leila

p. 050 528 6465, leila(a)hampaala.fi tai leila.hampaala@gmail.com

Verkostomarkkinointi on tulevaisuutta ja hyvinvointialan kasvu sen kun kiihtyy.

Kokeile yhteistyötä kanssamme?

Jos minun pitäisi ammatillisesti kuvata verkostomarkkinointia, sanoisin että me toimimme vähän niin kuin franchise-yrittäjät, mutta ilman mitään taloudellisia riskejä. Lisäksi me tehdään työn teosta kivaa! Joskus päivän päätteeksi mietin, että höh, teinkö mä tänään mitään töitä, mutta kas kummaa olinkin saanut tuloksia aikaan vaikka kuinka! 

Foreverissä vain taivas on kattona, mutta jokainen saa itse päättää, minkälaisia korkeuksia tavoittelee - pääasia että se tuntuu itsestä hyvältä. Foreverin palkkiojärjestelmä palkitsee, ei rankaise. 

Forever Living Productsin perustajan Rex Maughanin sanoin: "The Power of Forever is the Power of Love". Olisiko tämä juuri se liiketoimintakulttuuri, jota Sinä etsit? Ota yhteyttä!

Tule testaamaan tuotteitamme!

Olitpa kiinnostunut bisneksestä tai et, tule tutustumaan tuotteisiimme. Olet lämpimästi tervetullut Arabianrantaan! Soita, niin sovitaan aika. Voit tulla yksin tai ystävän kanssa.

Voi hyvin!

Sivut on päivitetty 25.6.2018.