VINKKAA UNELMATYÖ YSTÄVÄLLESI

2018-09-14

Miltä tuntuisi auttaa ystävääsi löytämään unelmatyö ja saada siitä vieläpä palkkio?

Wau! Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? No ihan varmasti! Mutta yhdellä alalla se on mahdollista: suoramyyntialan verkostoyrityksissä se toimii. Kun autat suoramyyntiyrityksen liikevaihtoa kasvamaan rekrytoimalla uuden tekijän myyntiorganisaatioosi, saat lisääntyvästä liikevaihdosta asiaankuuluvan palkkion.

Kun olet itse syystä tai toisesta aloittanut suoramyyntityön - ehkä sinut oli irtisanottu aikaisemmasta työpaikastasi, ehkä etsit ratkaisua lastenhoidon ja työn yhteensovittamiseen, ehkä tarvitsit lisätuloja yllättäviin menoihin, ehkä iäkäs vanhempasi tarvitsi aikaasi tai ehkä vain etsit uutta mielekästä duunia - olipa syy mikä tahansa, olet toivottavasti löytänyt oman unelmatyösi. Ilahtuisiko ystäväsi, jos tarjoaisit hänelle samaa mahdollisuutta? Yhdessä tekemällä nautitte työstä kaksin verroin. Mikään ei vedä vertoja hyvälle tiimityölle! Ja te molemmat ansaitsette rahaa.

Unelmatyö auttaa kun elämä potkii

Olen kuullut lukemattomia kertomuksia siitä, miten suoramyyntityö on auttanut ihmisiä selviytymään veloistaan tai ratkaisemaan muita joko rahaan tai aikaan liittyviä pulmiaan. Unohtumattomin tarina on Pariisista, jossa kaduilla kerjännyt afrikkalaissyntyinen kuuden lapsen yksinhuoltajaäiti nousi ryysyistä rikkauksiin. Todellinen tuhkimotarina. Verkostomarkkinointiyrityksissä kaikki on mahdollista.

Mikä tekee työstä unelman?

Unelmatyössä päätät itse ajankäytöstäsi ja työpanoksestasi. Voit joustaa, kun läheisesi tarvitsevat aikaasi. Saat tehdä työtäsi kotoa käsin. Vanhanaikaisessa työpaikassa, jotka muuten vähenevät vauhdilla, sitä kutsuttiin etätyöksi.

Unelmatyöstä ei kukaan voi irtisanoa sinua. Olet itse itsesi johtaja.

Unelmatyössä et jää yksin. Sinulla on henkilökohtainen valmentaja, se joka sinut rekrytoi tai kokeneempi mentori, joka kulkee rinnallasi, auttaa ja opettaa, miten työstä saa parhaat tulokset. Taustatuki, työvälineet ja koulutukset ovat valmiina, sen kuin aloitat. Vähän niin kuin oppisopimuskoulutuksessa, alat ansaita rahaa heti. 

Näin toteutat unelmasi

Aluksi hankit pienen määrän tuotteita, jotka sinua autetaan myymään pois. Samalla tutustut itse tuotteisiin. Hankit lisää tuotteita, jotka taas myyt pois. Pyydät ihmisiä liiketoimintaesittelyyn, ehkä seuraavan ystäväsi, joka löytää unelmatyönsä. Pyörä on lähtenyt pyörimään. Sinulla ei ole häviämisen riskiä, voit vain voittaa.

Palkan saat työpanoksesi mukaan. Jos haluat ansaita hyvin, ponnistelet enemmän. Ymmärräthän, että Menestys tulee ennen Työtä vain sanakirjassa. On kuitenkin hyvin tavallista, että jo lyhyessä ajassa osa-aikaisesta työstä saa täysipäiväisen työn palkan. Ajan myötä unelmatyö omasta ahkeruudestasi riippuen tarjoaa jopa riippumattomat tulot, mikä tarkoittaa oman työpanoksesi vähentämistä entisestään. 

Kaikki voittaa WIN-WIN-WIN

Verkostomarkkinoinnissa kaikki ovat voittajia. Päämies on tyytyväinen, koska autat yrityksen jälleenmyyjäverkostoa laajenemaan, mikä tietysti kasvattaa yrityksen liikevaihtoa. Sinä olet tyytyväinen, koska saat työstäsi oikeudenmukaisen palkkion. Ystäväsi on onnellinen, koska autoit häntä löytämään unelmatyön; työn joka parhaimmillaan ei tunnu työltä vaan uudelta upealta elämäntavalta uusien ystävien kanssa.