Testasin Sonya-sarjan: Viisi tähteä!

2018-08-26

Sonya Daily Skincare System on meidän upouusi ihonhoitosarjamme. Maailman Aloe Vera -ykkönen Forever Living Products on  yhdistänyt puhtaan aloe veran tarkasti valikoituihin tieteellisesti pitkälle kehitettyihin ainesosiin, jotka täydentävät aloe veran hyötyjä. Sarja on suunniteltu normaalille sekaiholle eli se sopii lähes jokaiselle.

Olen nyt muutaman päivän ajan ehtinyt testata näitä tuotteita ja olen taas uudestaan rakastunut Foreveriin. Tämä tuotesarja pääsee ilman muuta suosikkeihini!

Sarja sisältää neljä tuotetta, jotka toimitetaan omassa kätevässä meikkipussissaan: puhdistusgeeli, seerumi, kosteusvoide ja naamio.

Puhdistusgeelin levitän kosteilla sormilla kasvoille, kaulalle, dekolteelle, vaahdotan kevyesti vedellä ja huuhtelen. Ihanan kevyt ja raikas tulos eikä iho tunnu yhtään kiristävältä.

Uusi Sonya-sarja ei sisällä omaa kasvovettä, joten suosittelen käyttämään Balancing Toneria, joka lanseerattiin vajaa vuosi sitten. Säästääkseni kasvovettä kostutan vanulapun ensin vedellä, puristan ylimääräisen veden pois, ja vasta sitten lorautan siihen Balancing Toneria. 

Kasvoveden lisäksi toinen must, jota olen käyttänyt jo kaksvitosesta, on silmänympärysvoide. Awakening Eye Cream by Forever. Tämäkin tuli meille vajaa vuosi sitten. Tietenkin aloe vera -pohjainen. Taputtelen silmänympärysvoiteen kevyesti yläluomelle (ei liikkuvalle luomelle) ja silmän alapuolelle.

Sitten taas uuteen Sonya-sarjaamme: Illuminating Gel. Tätä käytän todella, todella säästeliäästi; se on uskomattoman riittoisaa! Levitän kevyesti taas koko kasvoille, kaulalle, dekolteelle. En nyt ottanut ennen jälkeen -kuvia, mutta näin heti, että tuote tekee, minkä lupaa: pienentää laajentuneita ihohuokosia. Lisäksi tuotteen luvataan tasoittavan ihon väriä ja mahdollisia tummentumia.

Illuminating Gelin päälle levitän Soothing Gel Moisturizerin. Hyvän tuntuinen kevyt kosteusvoide. Imeytyy hetkessä ja jättää todella kevyen, raikkaan tunteen iholle. Riittää minulle ainakin näin kesällä aivan loistavasti. 

Pisteenä iin päälle sarja sisältää naamion, jota suositellaan käytettäväsi 2-3 kertaa viikossa. Naamiokin on kevyt ja geelimäinen ja sen annetaan hoitaa ihoa yli yön. Se levitetään iholle Illuminating Gelin jälkeen. Naamiokin, kuten kaikki aloe vera -pohjaiset voiteemme, imeytyy ihoon nopeasti.

Tämä uusi Sonya-sarja on suunniteltu sekaiholle, mikä käytännössä tarkoittaa normaalia ihoa, joka joskus voi tuntua pintakuivalta, joskus rasvoittuvalta. Sarja sopii siis suurimmalle osalle meistä sukupuoleen ja ikään katsomatta. Nuoret tulevat ihastumaan tuotteiden keveyteen ja Hei! miehet myös, tämä on aivan loistava, helppo tapa hoitaa ihoa, testatkaa ainakin puhdistusgeeli ja kosteusvoide! 

Sonya-sarjan tuotteiden hinnat ovat erittäin kohtuulliset, melkein nolottaa, kun tiedän, kuinka kallisarvoinen ja viimeisen päälle tutkittu ja mietitty koko sarjan sisältö on. Ja kaiken perustana on tietysti luonnonmukaisesti viljelty aloe vera -kasvi omilta pelloiltamme, eikä vesi kuten käytännössä kaikkien muiden kosmetiikkavalmistajien tuotteissa. 

Huom! Jos ostat kaikki Sonya-tuotteet kerralla, pakattuna meikkipussiin, hinta on 11 euroa edullisempi, kuin jos ostaisit ne yksitellen. Koko paketin hinta on siis 97 euroa. Yksittäishinnat ovat: Refreshing Gel Cleanser 27 euroa, Illuminating Gel 25 euroa, Soothing Gel Moisturizer 29 euroa ja Refining Gel Mask 27 euroa.

Balancing Tonerin hinta on 25 euroa ja Awakening Eye Creamin hinta 21 euroa.

Suosittelen lämpimästi hankkimaan tämän Sonya-sarjan itsellesi ja myös lahjaksi. Ja hei, muistathan, että kaikilla tuotteillamme on 90 päivän asiakastyytyväisyystakuu. Voit kirjautua verkkokauppaani tai tehdä tilauksen suoraan puhelimitse tai sähköpostitse 050 528 6465, leila(a)hampaala.fi. Tuotteet voit noutaa Arabianrannasta tai voimme erikseen sopia toimituksesta.