Kimmoisan ihon salaisuus

2018-07-15

 

Kuvittele että pidät kädessäsi tuoretta, mehukasta luumua. Haluat varmistaa, että se on juuri sopivan kypsä syötäväksi. Kun painat luumua peukalolla, sen pinta joustaa pehmeästi, mutta kun päästät peukalon irti, painauma palautuu välittömästi entiselleen. Kuvittele sitten toiseen käteesi kuivattu luumu. Se on kova, joustamaton ja ryppyinen, eikö vaan? Kumpaa luumua haluaisit kasvojesi ihon muistuttavan?

Heinäkuun kuukauden tuotteemme auttaa sinua säilyttämään ihosi kimmoisuuden.

Pysyäkseen joustavana iho tarvitsee kollageenia. Kollageeni on yksi niistä proteiineista, joista ihomme on rakentunut. Sen tuotanto vähenee ikääntyessämme, mikä näkyy mm. hienoina juonteina ja ihon kimmoisuuden vähenemisenä.

Kauneus tulee sisältä päin, joten kuukauden tuotteemme on ravintolisä Collagen Complex. Sen tärkein ainesosa on hydrolysoitu meriperäinen kollageeni. Hydrolysoiminen tarkoittaa sitä, että kollageeni on pilkottu helposti imeytyväksi, jotta kehosi ja ihosi saa siitä nopeasti täyden hyödyn.

Kuten nimi Collagen Complex kertoo, tuote ei rajoitu vain yhteen ainesosaan vaan sisältää hydrolysoidun kollageenin lisäksi kollageenin muodostumiseen välttämätöntä C-vitamiinia, ihon toimintaa tukevaa biotiinia (B7-vitamiini) ja ihon kuivumista estäviä keramideja. 

Collagen Complex -ravintolisän hinta on 54 euroa. Tarkat tuotetiedot löydät täältä: http://myaloevera.fi/helsinki/fi/shop/category/kuukauden_tuote/product/infinite_by_forever_tm_collagen_complex

Collagen Complex on osa Infinite by Forever -ihonhoitosarjaa, joka on kehitetty nimenomaan torjumaan ihon ikääntymisen merkkejä. Sarja sisältää mm. upeat anti aging seerumin ja yövoiteen. Tutustu koko sarjaan täällä: http://myaloevera.fi/helsinki/fi/shop/product/553

Tilaa tuote täältä näiden sivujeni kautta tai soittamalla suoraan 050 528 6465 / Leila Hampaala tai sähköpostitse leila(a)hampaala.fi.