Kepeät kesäjalat

2018-06-19

 

Kuukauden tuotteemme Forever Aloe Scrub auttaa sinua saamaan sileät ja pehmoiset jalkapohjat ja kantapäät. Nauti kesästä ja kirmaile mahdollisimman paljon paljasjaloin!

Tee itsellesi virkistävä jalkahoito:

Laita vatiin mukavan lämpöistä vettä ja yksi pumppaus Foreverin aloe vera -pumppusaippuaa. Liota jalkoja vadissa jonkin aikaa.

Purista tuubista kunnolla Forever Aloe Scrub -kuorintavoidetta ja hiero sillä huolellisesti jalkoja, jalkapohjia ja kantapäitä. Voiteen avulla kuorit hellävaroin pois kuolleet ihosolukot. Mitä pidempään jaksat käsitellä sitä parempi lopputulos.

Huuhtele ja kuivaa jalat hyvin. 

Sekoita kämmenessä reilusti Aloe Propolis -voidetta ja Aloe Heat Lotionia ja hiero jalkoihin. Jalkapohjissa on paljon akupisteitä, joten kunnon hieronta tuntuu autuaalta ei vaan jaloissa vaan koko kehossa. Jalat rakastavat pehmentävää Aloe Propolis -voidetta ja Aloe Heat Lotion virkistää, laittaa veren kiertämään ja saa olosi tuntumaan ihanan ”kevytkenkäiseltä” :) 

Huomaa kuitenkin, että käytät Heat Lotionia vain ehjälle iholle. Jos jaloissa on haavoja, eukalyptus ja muut Heat Lotionin yrtit saattavat vähän kirpaista.

Vinkki: Voit ilahduttaa jalkahoidolla myös ystävääsi.