Nostalginen kuvakavalkadi keltaisesta kanisterista

2018-07-10

Juhlavuoden kunniaksi nelikymppinen Forever vaihtoi klassikkojuomiemme muovikanisterit helposti kierrätettäviin kartonkipakkauksiin.

 

Forever Living Products viettää pyöreitä - ja uudistuu. Toukokuussa tuli täyteen tasan neljäkymmentä vuotta maailman suurimpana ja kauneimpana aloe vera -yrityksenä. Juhlavuoden kunniaksi Forever haluaa kiinnittää entistäkin enemmän huomiota ympäristöön. Se vaihtaa klassikkomme Aloe Vera Gel -juoman muovisen kanisterin helposti kierrätettävään kartonkitölkkiin. 

Keltainen kanisteri ja minä olemme olleet erottamattomat kohta 12 vuotta. Aamuisin olen ensimmäiseksi tassutellut jääkaapille, ravistanut aloe vera -pönikkää ja hemmotellut heräilevää vatsaani elämänjuomalla. Lievittääkseni eroahdistusta otin kuvia tämän tutun keltaisen kumppanin viimeisistä päivistä. Varastin kuvausidean, luvalla, ystävältäni Kristiina Drewsiltä, joka 120 päivän ajan kuvasi elämänpuuta residenssillään Saaren kartanossa. Minä kuvasin elämänjuomaani kotonani Arabianrannassa.

Olen jakanut kuvat sosiaalisessa mediassa, mutta päivitän kavalkadin nyt myös tänne blogiini. Idea syntyi vapunaattona ja aloitin kuvaamisen vapunpäivänä 1.5.2018. Kuvien järjestys blogissa on yhtä sekamelskainen kuin vapunvietto parhaimmillaan ;) 

Seuraavat 40 vuotta rakennan yhteistä elämää keltaisen kartonkiputelin kanssa - ja vien hyvillä mielin tyhjät tölkit taloyhtiön pahvinkeräykseen. 

Forever yours!